Website

Naast het ontwerpen van websites verzorgen we ook alle diensten om uw onderneming op een optimale manier te vertegenwoordigen op het web, zoals o.a. domeinnaam registratie en webhosting. U kan immers via een eigen website uitstralen waar uw bedrijf voor staat en wat u uw bezoekers te bieden heeft. Sfeer, stijl en karakter van het ontwerp zijn bijgevolg bepalend voor het welslagen van een professioneel en geloofwaardig webconcept.

BBDev heeft een degelijke oplossing voor elk budget !Grafische ontwerpen

Grafische ontwerpstudio verzorgt uw creatieve projecten vanaf het uitwerken tot de volledige realisatie ervan, en hiermee vertegenwoordigen wij een sterk marktsegment. Namelijk dat van de KMO’s en zelfstandige ondernemingen die nood hebben aan betaalbare maar toch functionele communicatie. Wij geven onze persoonlijke visie bij het nemen van uw keuzes die garant moeten staan voor een klantgerichte strategie. BlackBox-Development toont u op welke manier wij aan uw publicitaire verwachtingen kunnen beantwoorden. Wij bieden u zowel webdesign als grafisch ontwerp voor drukwerk. 2 aspecten waarmee u gegarandeerd zal scoren!


Drukwerk

Wij zijn gegroeid vanuit de Desktop Publishing sector. Het is dan ook evident dat BlackBox-Development eveneens instaat voor de realisatie, het grafisch ontwerpen en/of het zetwerk van de meest uiteenlopende drukopdrachten tot en met het drukken zelf. We slagen hierin door ervaring, creativiteit en techniek te integreren in een innovatief design dat uw ideeën plaatst in de juiste context.Social media

Voor we dieper in gaan op de term Social Media Marketing is het noodzakelijk om te weten wat Social Media en sociale diensten precies inhouden.

Informatie over Social Media

Social Media is een dienst op het internet waar de gebruiker zich vrij kan uiten op een website zonder eigenaar te zijn van een website. Via gebruiksvriendelijke interfaces kunnen gebruikers zelf hun content online plaatsen. Een belangrijk onderdeel van Social Media is de mogelijkheid om die content weer makkelijk te delen met andere gebruikers op het internet. Bekende voorbeelden van Social Media zijn Hyves, Twitter, Facebook en LinkedIn.